De Onderzeeboot van Kapitein Kosto - Vertel- en ontdektheater voor Kinderen

PDF bestand om af te drukken (1 Mb !)
Kaptitein Kosto is zijn hele leven al een avonturier. Met zijn duikboot onderzoekt hij de diepste oceanen van de aarde.......en die zijn diep!
En wie denkt dat het daaronder saai is, heeft het mis. Hij heeft de spannendste avonturen beleefd en bijzondere ontdekkingen gedaan.
Zijn Duikboot zit vol met interessante meetapparatuur en er klinken vreemde onderwatergeluiden. Ga mee onder zee als je durft!De exotische schelpenverzameling van Kosto

De 'cockpit', boordevol apparatuurHet ontsnappingsluik

Machinekamer met methaangascompressiemotor.

Hier zit de kapitein, maar nu even niet.


De bekende Hongaarse kunstenaar Jiri Vitochovar maakte voor de stichting Fools deze onderzoeks-duikboot die als levensecht decor gaat dienen voor de avonturen van Kapitein Kosto.
Het gevaarte is op een speciaal ontworpen aanhanger gezet en is een blikvanger van jewelste voor elk evenement !

De duikboot is een minitheatertje voor maximaal 12 kinderen tot 12 jaar. Helaas...maar volwassenen kunnen er (bijna) niet in. Zij kunnen stiekem even door de patrijspoortjes kijken. Binnen is het spannend donker en valt er van alles te zien en te ontdekken.
Wat?........... dat is nog geheim!


THE MAKING OF.........

Ontwerpschetsen van de diepzeeduikboot.

'Van Silo naar Submarine'
TERUG NAAR FOOLS.nl

Copyright 2002, Jan Wessels / Abacus Theater / Fools.nl, Alle rechten voorbehouden theatergroep, theateract, straatact, straattheater, acteur, act, stelten, steltenact, entertainment, feest, straattheater, animatie, robot, ruimte, aliëns, aliens, space, artiest, event, evenement, theater, party, festival, fantasy, beeldend, theater, kunst, fools, jaarmarkt, beurs, entreeact, theatergezelschap, science fiction