FOOLS.nl is een Website met presentaties van mensen die één ding gemeen hebben ; ze doen iets wat niet 'normaal' is. Artiesten en Kunstenaars die hun 'kunsten' en eigenaardigheden vertonen op alle mogelijke culturele en commerciële evenementen.
Organiseert u een evenement en u bent op zoek naar bijzonder entertainment of een interessant kunstproject ?...........
We are your Fools !


Meedoen ?.......
FOOLS is een samenwerkingsverband van diverse artiesten en kunstenaars. Criterium is dat je iets moet presteren wat gek, maf, bizar of bijzonder genoemd kan worden en dat je dat op evenementen kunt vertonen.
Ben je sneltekenaar en teken je alles op z'n kop?, Jongleur met keukengerei?, Maak je gigantische kunstwerken van bierdopjes?, enz. enz.. Meld je dan aan bij FOOLS.
Waarom ?.....
Je kunt je hier presenteren middels deze website (en wellicht in de toekomst via andere kanalen), met als doel je kunsten op evenementen te gaan vertonen (en er iets aan te verdienen). Je kunt profiteren van kennis en ondersteuning van anderen.
Mischien ben je al jaren bezig als zelfstandig artiest of kunstenaar en zoek je naar nieuwe wegen?
Mischien heb je een 'vreemd' talent of een bijzonder idee op het gebied van kunst of (straat)theater, en weet je niet hoe je het verder moet aanpakken? Heb je hulp nodig met kostuums, materialen, vervoer, verloning?
Bel of mail met FOOLS en............. find out about it!FOOLS are everywhere.........
Nieuwsgierig geworden ? Wilt u een offerte ?, een folder ?, CD-rom met video ?
Bel of Mail de 'Professional Fool': Jan Wessels
tel. 0591 318390 - mob. 06 30 77 51 53
Bladderswijk o.z. 108 7885 TK Oranjedorp
E-Mail: jan.wessels@hetnet.nl

Tip: Zoekt u iets voor een evenement?
Vermeld dan even de datum en de plaats en aan welke act(s) u eventueel zit te denken. Dan kunnen wij u snel en eenvoudig een offerte mailen.